update corona maatregelen

Door Gert-jan van Rooijen op om
Afgelopen week kondigde het kabinet nieuwe corona maatregelen aan. De aangescherpte regels zijn:
 
1. De belangrijkste basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand te houden.
 
2. Voor het sporten buiten hoeven zowel sporters als toeschouwers geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Maar bij het betreden van kleedruimtes, toiletten, kantines en buitenterrassen van sportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. Het coronatoegangsbewijs geldt voor zowel sporters als publiek.
 
3. Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de verplichting van het coronatoegangsbewijs niet. Dit betreft o.a. trainers/coaches (ook van uitclubs) en vrijwilligers. Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden moeten net als het publiek een coronatoegangsbewijs tonen.
 
Zorg dat u uw QR-code en identiteitsbewijs bij u heeft. Sporters en/of bezoekers die geen geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien mogen wel buiten sporten maar de kleedkamers en de kantine niet betreden.
 
Voor de gezondheid en veiligheid van onze leden hebben wij samen met Stichting Wijk Sport en de Gemeente Wijk bij Duurstede besloten om op de zaterdagen bij de ingang naar de kantine een beveiliger neer te zetten.
Indien u naar binnen mag ontvangt u van hem een polsbandje die u direct dient om te doen. Met dit bandje heeft u recht op toegang tot de kantine zonder dat u weer gecontroleerd hoeft te worden.
 
Het bestuur
 
.
 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*