Nieuwe voorzitter CDW

Door Sander van Loon op om

Beste CDW’ers,

Nog even de zomervakantie is voorbij.

Voor sommigen van ons zijn de trainingen alweer begonnen, anderen zullen snel volgen.

Voordat we starten met het seizoen wil ik jullie graag op de hoogte brengen van een wijziging in het bestuur van onze vereniging..

Ronald Elders gaat de positie van voorzitter overnemen van mijzelf (René Gompel). Persoonlijk denk ik dat het een mooi moment is om het stokje over te dragen. We hebben de afgelopen maanden goed kunnen gebruiken om veel zaken op financieel en technisch gebied nieuw neer te zetten. Ik durf te zeggen dat we sterker uit de crisis zijn gekomen. Onze club staat er weer goed voor en kan er weer jaren tegenaan!

Vanaf de start van het seizoen zal Ronald het gezicht zijn van onze vereniging en neemt de werkzaamheden van voorzitter op zich. Ik zal mijn zaken de komende periode aan hem overdragen. Verder rond ik een aantal trajecten die nu lopen (o.a. nieuwe velden, nieuwe kantine) gewoon af, tot de contracten en afspraken zijn gemaakt.

Nu hopen dat we weer een goed en normaal (wat is dat ook alweer) seizoen kunnen gaan draaien. Ik wens iedereen veel succes met de voorbereidingen en alvast heel veel plezier dit voetbalseizoen!

Namens bestuur sv CDW,
René Gompel
Voorzitter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*