03-11-2018: Delta Sports JO13-3 – CDW JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Jens.

Ik kon zaterdag gelukkig uitslapen want we hoefden pas om 11.45 te spelen.

Vanaf het begin van de wedstrijd merkte ik dat we beter waren dan Delta Sports en ik merkte dat de rest dat ook zag. We gooiden er op aansturing van Léon een tandje bovenop. En ja!!!! Floris maakte de 0-1 die redelijk snel gevolgd werd door de 0-2 door Thijs. Het begon er voor ons steeds beter uit te zien en de spanning steeg.
De spanning steeg ook bij Delta Sports. Ze werden feller op de bal en ook op de man. Na de prachtige 0-3 van David was de spanning haast om te snijden!!! Onze coach had het ook niet meer en rook al in de verte een prachtige overwinning!

We konden onze spanning maar moeilijk in toom houden en dat resulteerde in een ‘bijna’ penalty tegen: vrije trap op de rand van de 16 meter. Joey zette een 6-mans muur neer en was vastberaden de bal uit het doel te houden. De speler van Delta Sports was hiervan onder de indruk en schoot daardoor meters naast!!!

Toen gebeurde er iets geks. De scheidsrechter had van zijn vrouw een gele post-it gekregen met daarop wat boodschappen. Op een gegeven moment liet hij Léon zien wat zij had geschreven, maar die wist het ook niet. Wel vond hij dat zijn vrouw een slecht handschrift had. Dat vond de scheids niet leuk. Ook een paar andere spelers van Delta Sports konden er niks van maken toen ze het geeltje onder ogen kregen.

Gelukkig maakte dat voor ons niks uit, want net voor rust maakt Job de 0-4. Hij stond prachtig vrij voor het doel. Ook Rida was lekker op dreef. Hij ging als een speer over het veld en liep zomaar een speler van Delta Sports omver. David had nog een mooi schot op doel wat resulteerde in een corner wat niet resulteerde in een doelpunt.
Oei! Daar hadden we bijna de 4-1, maar gelukkig haalde Lars hem voor het doel weg.

Ook zag ik dat Duke en Jayden alles gaven om deze wedstrijd te winnen. Wat gaaf dat het zo lekker ging. Ook Jelle en Leonard renden de benen uit hun kont!

Uiteindelijk scoorden we weer!!! David gaf een prachtige voorzet voor Floris en die tikte hem lekker in het net. 0-5!! We roken de overwinning en we gingen een beetje verslapping in. Dat was jammer, want nu kwam Delta Sports meer aan zet en maakte 10 minuten voor einde wedstrijd  zomaar de 1-5.

Dat lieten we niet over onze kant gaan en net voor einde wedstrijd maakt Thijs de definitieve eindstand: 1-6.

Uiteindelijk heeft Léon samen met de scheids nog even naar het geeltje gekeken en hebben ze het weggegooid. De vrouw van de scheids moest maar lekker zelf naar de winkel….

We hebben hard gewerkt en zijn blij met de overwinning. Als laatste willen we allemaal Bo bedanken voor zijn inzet. Jammer dat je ons team verlaat en we hopen dat je snel een nieuwe sport vindt!

Ook Joey had een topwedstrijd. Wat een topkeeper hebben wij! Ik hoop dat we de volgende wedstrijd ook zo kunnen strijden met het hele team. Hopelijk is Jochem ook weer snel hersteld!

Einduitslag: 1 – 6


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*