10-11-2018: CDW JO13-2 – Focus JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Joep.

De voorbereiding

Om 9:45 moesten we verzamelen en toen iedereen der was, behalve Jelle, gingen we naar de kleedkamer. Iedereen ging ze schoenen aan doen en Leon vertelde waar we moesten staan. Toen gingen we naar het veld; de warming up doen en halve wege de warming up kwam Jelle en daarna Tjerk de scheids. En toen was de tegen partij der nog steeds niet. Toen de tegen partij der eindelijk was, kon de wedstrijd tussen cdw jo13-2 en focus jo13-2 eindelijk beginnen.

De 1e helft

Na het handjes geven kon de wedstrijd eindelijk beginnen. Jelle,Thijs en Floris begonnen in de wissel en Focus had veel kansen en toen werden joep, Jens en Jayden in de wissel. na veel kansen van focus kwam de 0-1 en een tijdje daarna de 0-2 en maar wij kregen ook weer kansen en toen werd het weer spannend en voor rust werd David nog gewisseld omdat hij geblesseerd was.

De 2e helft

Jens, David en Job begonnen in de wissel. En toen floot de scheids en der werd uitgenomen. En der verging wat tijd ,maar het werd wel spannender. En toen had Jelle een kans en hij schoot op de lat. En der kwamen weer wat saaie minuten waar ik niks over kan typen. Maar toen had Thijs de bal en schoot hem richting mars maar op een manier is het hem toch gelukt om te scoren het stond 1-2. Toen werd de wedstrijd weer spannend en wij kregen weer kansen en toen had volgens mij Floris een kans en hij schoot hem voor het goal naar David en toen schoot David de bal er in. Maar toen werd de wedstrijd nog spannender maar na een paar goede kansen van alle bij floot tjerk af. En toen gingen we douchen.

Einduitslag: 2 – 2


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*