29-09-2018: CDW JO13-2 – Houten JO13-2

Door cdw-archive op om

Wedstrijdverslag door Willem.

Op zaterdag 29 september speelde we thuis tegen Houten JO13-2. Toen we het veld opkwamen was het zo mistig dat we de de spelers van houten niet eens konden zien tijdens de warming-up.

Gelukkig klaarde het een beetje op toen we begonnen.

Toen we begonnen moesten we er even inkomen. Houten was een sterk team met goede spelers. We hebben al een keer een oefenwedstrijd tegen ze gespeeld en hebben toen net verloren.
Maar we waren overtuigd dat we deze wedstrijd wel zouden winnen. De wedstrijd begon redelijk zwak maar zij begonnen ook niet heel goed dus bleef het lang 0-0.
Totdat zij de 0-1 maakte en 0-2 en de 0-3. Verder was het een saaie eerste helft vandaar dat er ook niet zoveel over te vertellen valt.

Toen het rust werd, zei onze trainer Leon dat we onze hoofden niet moesten laten hangen en gewoon door moesten voetballen.

Zo gingen we weer met goede moed de tweede helft in. Maar helaas hadden de woorden van Leon niet geholpen want houten maakte al snel een 0-4 .
Er vlogen nog 3 doelpunten ons om de oren maar toen maakte wij gelukkig nog een goal.  Floris gaf  na een goede actie een voorzet op Thijs en hij maakte hem keurig af. Maar helaas had dat goal niet zo veel zin meer. Toen we nog een doelpunt tegen kregen was het helemaal klaar voor ons.

We hebben terecht verloren want zij waren gewoon beter. Ondanks dat was het wel een leuke wedstrijd.

Einduitslag: 1 – 8


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*