CDW 1 ; de grote finale komt er aan.

Door cdw-1 op om

Nog 2 dagen, dan is het zo ver, dan wordt er in Soest beslist welk team rechtstreeks terugkeert naar de 2e klasse.
Want het is alweer 1 jaar geleden toen zowel VVZ’49 als CDW samen degradeerden. Maar dat is passé, het Soester team was al vanaf het begin een van de leiders in 3D, CDW sloop later mee naar de top. En wat een ontknoping, samen op de slotdag uitmaken wie rechtsreeks terugkeert. Daarvoor heeft CDW aan 1 punt, dus minimaal gelijkspelen genoeg. VVZ’49 moet winnen, en voor de afhaker geldt, beiden wonnen een periodetitel, dus er is een achterdeurtje beschikbaar.
Het goede nieuws vanuit het CDW-kamp, met uitzondering va twijfelgeval Baart van de Leemkolk is iedereen fit, dus de technische staf heeft een ruime keuze en dus ook een puzzel om met de juiste mensen van start te gaan.
Volgens de laatste berichten is er een dubbeldeks supportersbus beschikbaar waarmee u voor een klein bedrag voor de deur in Soest afgezet wordt. Check voor verdere info en vertrektijd even de CDW – site.
Voor diegenen die zelf reizen, aanvang 14.30 uur aan de Eemweg 1 in 3764DG SOEST.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*