CDW gaat weer een Lekderby spelen.

Door cdw-1 op om

Jarenlang was het tegen Vriendenschaar als CDW 1 ten strijde trok voor de enige echte Lekderby. Dat was nog op zondag, dus nostalgie. Tegenwoordig speelt ook die club op zaterdag, dus wie weet, die derby komt er in de toekomst misschien wel weer aan. Maar nu gaat CDW 1 naar Focus ’07, de returnwedstrijd van de seizoenopening. Daarin waren de gasten sterker en wonnen in Wijk met 0-2.
Sindsdien zakte Focus iets terug en is CDW juist aan een sterke fase bezig. Of dat ook goed genoeg is om sportieve revanche te nemen gaan we zaterdag zien om 14.30 aan de Prijssestraat in Culemborg.
Met uitzondering van Jens van Doorn (geschorst) speelt CDW met dezelfde selectie als tegen Veenendaal, dus zonder Bart van de Leemkolk en Jeff Zichterman.
De selectie; Ibi el Salih – Max Hoogduin – Roan van Zalingen – Frank Barte – Tim van Ravenhorst – Rosh Rigter – Yoeri Lakerveld – Stefan Nesselaar – Thijs Wiegers – Sem Eissens – Lars Mulder – Pim Plantinga – Floris van Dijk – Ingmar de Wit en Michel Schonis.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*