CDW moet ver gaan.

Door cdw-1 op om

Met het bovengenoemde bedoelen wij niet een prestatie op het veld, neen het is de reIs die CDW 1 te wachten staat. In het bekertoernooi zijn onze mannen gekoppeld aan zondag derdeklasser DWOW uit Wieringerwerf. En dat is een reisje van bijna 130 kilometer. Verplaatsen onderling lukte niet, daarom is het morgen dinsdag 19-11 al vroeg verzamelen , want we spelen daar om 20.00 uur.
In grote lijnen gaat het basisteam van de laatste wedstrijden de wei in met uitzondering van Bart van de Leemkolk en Timon Brandsen, die krijgen rust. Blessures van Pim Plantinga en Floris van Dijk houden ook die spelers aan de kant, daarentegen mag Ingmar de Wit weer wel spelen, en is Anis el Makrini er ook weer bij. Ook goed nieuws is dat Roan van Zalingen de training hervat heeft, die komt er dus ook weer aan. Hopen maar dat de verre reis succes oplevert, dat kan zomaar de opmaat zijn voor een goed resultaat in volgende wedstrijd, zaterdag thuis tegen IJFC.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*