CDW moet weer aan de bak

Door cdw-1 op om

Na 2 weekenden vrij te zijn van kompetitieverplichtingen gaat CDW 1 nu beginnen aan het slotakkoord van de kompetitie. Uit naar Hees (Soest), thuis tegen FZO en nog eens naar Soest tegen VVZ’49 als laatste. Een lastige opgave wordt het weer, Hees uit, echt een mega klus.
Gelukkig is de selectie compleet en iedereen is fit, alleen de geschorste Jens van Doorn mag niet in actie komen. En iedereen fit en scherp zal nodig zijn tegen de powervoetballers uit Soest, die veegden vorige week Candia’66 met 7-0 van de mat. En Hees is nog niet helemaal veilig, die zullen ver willen gaan om aan de nakompetitie te ontsnappen. Moeilijk maar niet onmogelijk, winnen is voor CDW een must om de nek aan nek race met VVZ’49 (uit naar Bunnik’73) en Jonathan (ook uit naar DVSU) tot het einde vol te houden. We spelen om 14.30 uur aan de Verlengde Utrechtseweg 2A in 3766MG Soest.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*