DEV komt op bezoek.

Door cdw-1 op om

Na de gewonnen Lekderby in Culemborg ontvangt CDW zaterdag met DEV Doorn nog een team waarbij men van een derby kan spreken. En natuurlijk, het verschil op de ranglijst is groot, CDW heeft 17 punten meer dan de bezoekers. Maar dat was het ook tegen DVSU thuis, die stonden ook bij de staartploegen en toch gingen we de bietenbrug op. Onderschatting is dus uit den boze, daar zal de technische staf zeker ook op hameren. Bijna dezelfde selectie als tegen Focus is beschikbaar, waarbij Jens van Doorn er weer bij is en de plaats inneemt van de licht geblesseerde Lars Mulder.
De selectie; Ibrahim el Salih – Max Hoogduin – Roan van Zalingen – Frank Barte – Tim van Ravenhorst – Yoeri Lakerveld – Rosh Rigter – Thom Huisman – Thijs Wiegers – Jeffrey Meynhardt – Floris van Dijk – Ingmar de Wit – Jens van Doorn – Pim Plantinga en Rick de Rooij.
Zaterdag 14.30 uur dus op Mariënhoeve, als we de specialisten mogen geloven wordt het lekker weer, dus wat let u om ons team aan te komen moedigen, u bent van harte welkom.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*