Mooie maar zware opdracht voor CDW.

Door cdw-1 op om

Met hopelijk een weer fitte Bart van de Leemkolk in de gelederen, en verder bijna dezelfde namen als tegen DEV gaat CDW zaterdag proberen een gooi naar de tweede periodetitel te doen.
En dat wordt best een hele klus, we spelen namelijk in Rhenen tegen Candia’66, het team dat afgelopen week pas in de slotseconden van koploper Jonathan verloor. Ook thuis had CDW het al moeilijk tegen dit team, maar we wonnen wel met 2-0. Nu spelen wij iets beter dan toen, maar iedereen zal top moeten zijn om de punten mee naar Wijk te krijgen. Belangrijk is ook hoe Houten tegen VVZ’49 afloopt, bij puntenverlies van Houten en winst van CDW is de 2e periode voor CDW.
Qua punten staat ook Veenendaal gelijk met ons in periode 2, maar CDW heeft tegen die ploeg een doelsaldo van +13, dus dat verschil zullen de Veenendalers die thuis tegen koploper Jonathan aantreden niet weg kunnen werken in 1 wedstrijd. En ook in de reguliere stand kunnen er best verschuivingen plaatsvinden na zaterdag met Houten – VVZ en Veenendaal – Jonathan spelen 4 van de 5 leiders in de stand tegen elkaar. Zaterdag aanvang 14.30 uur op Grebbeweg 81 in Rhenen.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*