Niets is onmogelijk bij CDW 1.

Door cdw-1 op om

Na een goede training gisteravond hoopt een door omstandigheden sterk verjongd CDW klaar te zijn om IJFC uit IJsselstein te ontvangen. Een gelukje dat onder 19 vrij is, want blessures en schorsingen houden Floris van Dijk, Pim Plantinga, Roan van Zalingen, Wouter van Hoof, Ingmar de Wit, Robbin van den Berg en Vincent Griët aan de kant. Dan wordt een aanvankelijk brede selectie ineens wel heel erg smal. Jong spul er bij dus, Timon Brandsen speelde al enkele keren mee, Dani Pot en Kjeld van der Sanden staan mogelijk voor een debuut. CDW speelt momenteel niet altijd even stabiel, het afwisselen van sterke en zwakke wedstrijden moet er uit, de barrière van de eerste winst moet weg.
Of dat lukt tegen IJFC is nog maar de vraag, de bezoekers hadden ook een matige start maar ze spelen nu sterk en staan nu keurig op de 5e plaats. Weer geen gemakkelijke klus, maar samen er vol voor gaan en er alles uithalen zou het houvast kunnen zijn. Want dat ze het kunnen heeft CDW eigenlijk tegen alle teams uit de kopgroep bewezen. CDW – IJFC op Marienhoeve, aanvang 14.30 uur.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*