PSV-vrouwen uit eredivisie komen meiden CDW trainen

Door Sander van Loon op om

PSV-vrouwen uit eredivisie komen meiden CDW trainen

Woensdag 3 oktober a.s. om 19 uur is het dan zover, dan komt er een aantal PSV vrouwen uit de eredivisie training geven aan de meidenteams van CDW, de MO17 en de MO19. Door de samenwerking van PSV en CDW is dit mogelijk gemaakt. In mei j.l. is CDW ‘club van de maand’ geworden bij PSV. Wij hebben toen jonge meiden aangeleverd voor de line-up tijdens een eredivisiewedstrijd. Één van de dingen die daarbij horen, is dat een aantal van deze PSV toppers naar onze club komen om training te geven aan onze eigen CDW meiden.  Omdat de zomer eraan kwam, hebben we dit in overleg met PSV overgeheveld naar dit nieuwe seizoen met de nieuw samengestelde meidenteams.

Echt superleuk dat dit mogelijk is en onze meiden kunnen niet wachten totdat deze toppers hen nog wat kneepjes van het voetbalvak gaan bijbrengen. Onze teams zijn lekker van start gegaan in de competitie, waarbij de MO19 al twee klinkende resultaten heeft neergezet in de eerste klasse door overwinningen met respectievelijk 5-0 en 8-2! En dat terwijl er best wat nieuwe meiden zijn bij gekomen.

De MO17 is helemaal een nieuw samengesteld en jong team, zij staan aan het begin van een nieuwe competitie en zijn nog een beetje zoekende. Ze verloren nipt met 1-2 vorige week. Maar met hun nieuwe techniektrainer Edwin Douwes erbij, naast coach Henny Nuyten, moeten zij dit jaar grote stappen gaan maken.

Woensdag 3 oktober van 19.00-20.30 uur trainen onze meiden dus o.l.v. PSV vrouwen op de velden van CDW. Het is een open training dus iedereen is welkom om dit te komen bekijken.

Vrouwen CDW

De oproep onlangs voor een vrouwenteam is tot nu toe zeer succesvol gebleken. We hebben binnen twee weken al 11 enthousiaste vrouwen die nu elke woensdag trainen van 21-22 uur o.l.v. MO19 trainer Marc van Doorn. Heb jij ook zin om gewoon lekker te ballen, buiten bezig te zijn aan je conditie met andere gezellige vrouwen? Kom dan eens langs op woensdagen van 21-22 uur en sluit je aan. Je bent van harte welkom!


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*