Uitdaging voor CDW.

Door cdw-1 op om

Natuurlijk, iedere wedstrijd is een uitdaging op zich, maar nu CDW op bezoek gaat bij koploper Jonathan is die nog zeker groter. Het gaat er achter het Slot in Zeist om of we na het verdiende inpalmen van de tweede periode ook echt bijblijven in de race om het kampioenschap. Er zijn nog 9 wedstrijden te gaan tot de eindstreep en het gat van CDW met de beide koplopers is 2 punten. Jonathan-CDW en Candia-VVZ worden zaterdag onder meer gespeeld. Thuis wonnen we destijds nipt van Jonathan, maar dat zijn resultaten uit het verleden, dat telt nu niet meer mee, maar wie weet lukt het met uw steun zaterdag weer.
CDW gaat spelen met de volgende selectie; Ibrahim el Salih – Max Hoogduin – Roan van Zalingen – Frank Barte – Tim van Ravenhorst – Bart van de Leemkolk – Pim Plantinga – Yoeri lakerveld – Ingmar de Wit – Rosh Rigter – Jens van Doorn – Floris van Dijk – Thijs Wiegers – Thom Huisman – Sem Eissens en Michel Schonis.
Sportpark Achter ’t Slot Zeist, aanvang 14.30 uur.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*