Volgende klus voor CDW.

Door cdw-1 op om

Paaszaterdag speelt CDW een thuiswedstrijd tegen buurtgenoot Bunnik’73. De volgende van 4 finales die gaan beslissen wie de strijd aan de kop gaat winnen. Nummer 1 tegen nummer 13, want dat staan de gasten, voorlaatste met 2 punten voorsprong op Candia’67.
En toch weer geen eenvoudige opgave voor CDW, want laten we vooral niet vergeten dat we destijds in Bunnik binnen het halfuur al met 2-0 achter stonden en we pas zeer kort voor tijd op winst kwamen. Lastig spelen dus tegen een team uit het rechterrijtje, dat bleek vorig weekend ook tegen DVSU. Toch hebben we er vertrouwen in dat CDW de winst gaat pakken. Wat er verder gebeurt is afwachten, want ook de concurrentie krijgt het niet makkelijk. Die spelen beiden een derby, Jonathan thuis tegen het ontketende FZO en ook bij VVZ’49 tegen Hees kan het er heet aan toegaan. Met uitzondering van Thijs Wiegers die wegens familieomstandigheden niet kan spelen is iedereen weer speelklaar, gelukkig, dus kan Maurice Pot met zijn sterkste team aan deze klus beginnen. Aanvang 14.30 op Mariënhoeve.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*