Weer krachtproef voor CDW.

Door cdw-1 op om

CDW gaat zaterdag op bezoek in onze buurgemeente Houten. En ook daar zal het niet onmogelijk zijn, maar toch een hele klus worden om de koppositie te handhaven. Waar we ook komen, unaniem wordt het Houtense team bestempeld als een van de best voetballende in de kompetitie. Gelukkig begint men ook in te zien dat ook CDW sinds het begin van het seizoen stappen gemaakt heeft, ook dit kan dus weer een leuke pot worden. Dat kan alleen maar leuker worden als in tegenstelling tot de laatste weken nu ook het weer eens meewerkt. Dat moeten we afwachten, evenals hoe de wedstrijd af gaat lopen.
CDW gaat met de volgende voorlopige selectie in Houten aantreden ; Ibi el Salih – Pim Plantinga – Roan van Zalingen – Frank Barte – Tim van Ravenhorst – Floris van Dijk – Thijs Wiegers – Ingmar de Wit – Rosh Rigter – Jens van Doorn – Lars Mulder – Michel Schonis Sem Eissens – Stefan Nesselaar – Robbin van den Berg – Thom Huisman.
Vraagtekens komen te staan bij Yoeri Lakerveld – Max Hoogduin en Bart van de Leenkolk, die worden donderdag of misschien zelfs vrijdag nog getest of ook zij bij de selectie aansluiten.
Houten – CDW , aanvang 14.30 uur Sportpark Oud Wulven in Houten.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*