Zelfde selectie bij CDW.

Door cdw-1 op om

Zaterdag ontvangt CDW het Bussumse BFC, de huidige nummer 8, de koploper van het rechter rijtje.
De staf kan over dezelfde selectie beschikken als bij de winstpartij tegen de Meern. Er komt zelfs iets meer keuze, want routiniers Jeff Zichterman en Vincent Griët zijn verlost van hun blessures en ook weer beschikbaar. Iets meer mogelijkheden dus, of dat voldoende is om het gestelde doel, de beide laatste wedstrijden van het jaar de maximale score halen ook gerealiseerd wordt zal een lastige maar geen onmogelijke opgave worden. Want nog resterende wedstrijden speelt CDW thuis. Eerst komt BFC, dat team won hun laatste 2 wedstrijden, uit van Victoria en thuis van Benschop, dus van hun 13 punten van nu pakten ze er 6 in de laatste 2 weken.
Ook hun doelsaldo zegt wat, +1, reken maar dat het dus een solide team is. Ook CDW in goeden doen kan een geduchte tegenstander voor ieder team zijn. Komt u kijken welk team de vorm van de dag heeft, zaterdag op Marienhoeve aanvang 14.30 uur.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*