Sponsoren gezocht voor 4×4 Afsluitweekend 2019

Door Sander van Loon op om

Zaterdag 29 en zondag 30 juni gaan onze jongste voetballers (Mini’s t/m JO13) weer een fantastisch 4×4 Afsluitweekend beleven. Het beloven wederom twee fantastische dagen te worden vol voetbalplezier en allerlei leuke voetbalactiviteiten.

Van al die actie krijg je dorst en trek, dus de organisatie wil de spelers graag trakteren op iets lekkers en gezonds te eten en te drinken. Daarom is er een “sponsor-boodschappenlijst” opgesteld, met tussendoortjes zoals: fruit, snoep, chips, lunch en avondeten maar bijvoorbeeld ook de clinics van de freestylers, de diverse andere avondactiviteiten en bingoprijsjes. 

Boodschap(pen) sponsoren?

In de kantine hangen we regelmatig een actuele boodschappenlijst met de namen van de sponsoren en ook op cdw.nl en Facebook geven we regelmatig updates. Sponsoren kunnen de organisatie een email sturen naar cdw4x4afsluitweekend@cdw.nl en doorgeven welke boodschap(pen) ze willen sponsoren. Betalingen kunnen cash verricht worden tijdens bijvoorbeeld één van de CDW toernooidagen of direct worden overgemaakt naar een door ons door te geven bankrekeningnummer. 

NB: het gaat om een financiële bijdrage, de organisatie doet zelf de boodschappen. Alle bijdragen zijn welkom en komen volledig ten goede aan het 4×4 Afsluitweekend! 

Alvast hartelijk bedankt namens circa 175 kids!

Tot slot

De sluitingsdatum voor het inschrijven is 1 juni en we hebben inmiddels veel aanmeldingen ontvangen.

Nog niet ingeschreven? Snel doen!!
Inschrijven 4×4 afsluitweekend

Met sportieve groet,
sv CDW 4×4 afsluitweekend organisatie comité


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*