Einde periode 1 en vervolg speerpunten

Door Sander van Loon op om

Beste ouders en verzorgers t/m JO12,

De eerste periode van competitie zit er inmiddels bijna op en de kids hebben weer lekker van het voetbalspelletje kunnen genieten!

Deze periode stond met name in het teken van het kennismaken met elkaar. Voor een heel aantal een nieuwe groep en een nieuwe trainer. Na aanstaande zaterdag is ook moment dat de KNVB opnieuw de competitie gaat indelen. De teams worden dan opnieuw ingedeeld zodat ieder team na de herfstvakantie zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders speelt.

Tijdens de start van het seizoen vertelde we je dat een van de speerpunten is om dit seizoen met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. https://cdw.nl/algemeen-nieuws/cdw-jeugdopleiding-2022-2023/.

Vanaf periode 2 (na de herfstvakantie) gaan we nog meer bewust bezig met de individuele ontwikkeling en bieden we daarnaast meetrain mogelijkheden aan. De gedachte hierachter hebben we vastgelegd in het document Talentontwikkkeling met daarbij ook de werkwijze.

Omdat de HGTs nauw betrokken zijn bij de eerste paar teams kunnen zij voor deze teams al beter bepalen welke spelers hiervoor in aanmerking komen.  Voor de andere teams geldt dat de HGTs eerst de huidige jonge jeugdtrainers verder opleiden om daarna in periode 3 te kijken waar maatwerk nodig is.

We werken toe naar de herfstvakantie waarbij je van je trainer hoort of er trainingsactiviteiten zijn en kijken uit naar de 2e periode van het seizoen.

Heb je vragen stel ze gerust.

Met sportieve groet,

HoofdGroepTrainers (HGT)
JO8 – Emiel
JO9 – Dennis
JO10 – Remco
JO11 – Kjeld
JO12 – Emiel

en TC
JO8- JO10 – Harry
JO11- JO14 – Rob

Talentontwikkeling