Corona protocol

Afgelopen week kondigde het kabinet nieuwe corona maatregelen aan. De aangescherpte regels zijn: 

Algemeen

De basisregel ‘verplicht 1,5m afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven en dan blijft 1,5 meter de veilige afstand.

Toeschouwers

Vanaf 13 november 2021 is het niet toegestaan om als supporter het Sportpark van CDW te bezoeken.
Alleen club-officials, team-officials of spelers die een wedstrijd spelen of onderdeel uitmaken van een training zijn welkom op Sportpark CDW.

Kantine

Vanaf 13 november 2021 is het vanaf 18 jaar en ouder alleen mogelijk om toegang tot de kantine (kantine, wc’s en kleedkamers) te krijgen met een Corona-toegangsbewijs. 

Vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag

Je krijgt een Corona-toegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.

Zorg dus dat u uw QR-code en identiteitsbewijs bij u heeft. Sporters en/of bezoekers die geen geldig coronatoegangsbewijs kunnen laten zien mogen wel buiten sporten maar de kleedkamers en de kantine niet betreden. 

Voor de gezondheid en veiligheid van onze leden hebben wij samen met Stichting Wijk Sport en de Gemeente Wijk bij Duurstede besloten om op de zaterdagen bij de ingang naar de kantine een beveiliger neer te zetten. Indien u naar binnen mag ontvangt u van hem een polsbandje die u direct dient om te doen. Met dit bandje heeft u recht op toegang tot de kantine zonder dat u weer gecontroleerd hoeft te worden.

En uiteraard: heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen via de GGD.

Wij hopen op jullie medewerking!