Voorlopige teamindeling seizoen 2023-2024

Door Sander van Loon op om

Beste ouders, spelers en begeleiders,

Het einde van het seizoen is nu dichtbij. Net zoals andere jaren delen we dan de voorlopige teamindeling. We noemen het voorlopig omdat er in de maand juni nog wijzigingen kunnen zijn. Ook gebruiken we deze periode nog om de indeling verder te verfijnen.  Begin juli kunnen we dan de definitieve indeling bekend maken. In de sheet vind je per leeftijdsgroep de teamindeling. Het wachtwoord ontvang je via de whatsapp groep.

Trainers gezocht

Nog niet voor elk team is er een trainer en/of is de rol van leider ingevuld.  Ook aan jullie willen we vragen om na te denken over de rol van trainer of leider bij een team. We hebben elkaar allemaal nodig om iedereen het plezier van het voetbal te laten ervaren. Heb je interesse laat het dan weten aan de TC kopman van de betreffende leeftijdsgroep.

Opleiden begint bij de jongste

Afgelopen seizoen hebben we naast ervaren trainers en ouders ook veel jonge trainers voetbal zien overbrengen aan de spelertjes.  Een geweldige ervaring voor de trainers en voor de spelertjes. We hebben geleerd wat goed werkt en ook wat beter kan. Hoe mooi zou het zijn als we straks alle teams kunnen voorzien van een trainer die ook nog eens bij CDW is opgeleid! We zien ook nog steeds een belangrijke rol van ouders weggelegd in het team. We hebben elkaar allemaal nodig om er voor spelertjes fantastische herinneringen van te maken.

Tenslotte. Een teamindeling is een manier om met gelijkwaardige spelers te werken aan de persoonlijke (voetbal )ontwikkeling. Iedere speler ontwikkelt op een andere moment en op andere manier. Op dit moment hebben we deze indeling voor ogen. We denken dat dit de beste samenstelling is waar iedereen op zijn of haar plek zit waardoor iedereen maximaal kan genieten van het spelletje voetbal!

Mochten er vragen of opmerkingen zijn laat het dan gerust weten.

Namens de TC,

Kevin (mini’s – JO8)
Harry (JO9 t/m JO10)
Rob (JO11 t/m JO14)
Frank (JO15 t/m Sen.)

Teamindeling 2023-2024