SPONSOR ACTIE 2020

Actuele tussenstand, bijgewerkt op 3-1-2021
 
Teams/Individeel/Bedrijven Opbrengst
 
Sponsorrekening € 3037,10
   
   
WITS € 250,00
ING € 250,00
Fraiquin Schilderwerken € 250,00
UWBS Financial Services B.V. € 250,00
Eddy Hus € 250,00
Broekhuis Ford Doorn € 250,00
BSO Spelerij Maatjes € 250,00
Fysiotherapeut Weustink € 250,00
MNM € 250,00
C&R Hospitality Services € 250,00
Boomtotaalzorg € 250,00
De Parel dienstverlening € 250,00
De vrienden van CDW € 500,00
Familie Barte € 250,00
   
Totaal € 6787,10
   

Beste CDW’ers,

Vorig seizoen was er de sponsorloop…

En die kon, na een veelbelovend begin, niet doorgaan door de Corona uitbraak. Het doel van de sponsorloop was zoveel mogelijk geld inzamelen om alle in slechte staat verkerende trainingsgoals te vervangen, en dat onder het motto: “Samen kunnen we veel”. CDW heeft niet de financiële middelen om een grote uitgave als deze op dit moment te doen, vandaar dit initiatief vanuit een groepje trainers. 

Door de Corona maatregelen is een sponsorloop voorlopig niet mogelijk maar de staat van de goals wordt slechter. Dermate slecht dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Om die reden wil de organisatie van de sponsorloop toch, weliswaar op een iets andere manier, een vervolg geven aan de sponsorloop. De club kan wel wat hulp gebruiken. Vorig seizoen hebben sommige teams al geld ingezameld dat mogelijk thuis in een envelop is bewaard. 

In eerste instantie willen we inventariseren hoeveel geld er al was opgehaald en alsnog geïnvesteerd kan worden in nieuwe goals. Dus aan iedereen de vraag even door te geven of en hoeveel geld er al was opgehaald dat nog thuis in een envelopje ligt. 

In tweede instantie willen we proberen iedereen enthousiast te maken de komende weken alsnog geld op te halen of een bijdrage te leveren voor de aanschaf van nieuwe goals. Alle beetjes helpen. Een tegenprestatie in de vorm van een sponsorloop zouden we uiteraard graag willen maar dat kunnen we helaas op dit moment in verband met de maatregelen onmogelijk doen. 

Natuurlijk zijn er mensen die in deze lastige tijd niks kunnen missen, uiteraard wordt dat gerespecteerd. We hopen onder de mensen die wel iets kunnen en willen missen een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen. Denk aan een uitgave aan vuurwerk die dit jaar niet kan worden gedaan of een drankje op zaterdag in de kantine dat al maanden lang niet meer mogelijk is. In plaats daarvan een eenmalige donatie voor dit goede doel zou mooi en welkom zijn. 

Tot en met 31 december kan er geld worden opgehaald. Dat kan per team (in de vorm van een teamprestatie, of via een individuele bijdrage naar het speciaal vrijgemaakte rekeningnummer NL73RABO0158792300). In januari zal de totale opbrengst worden verzameld en geïnvesteerd in nieuwe goals zodat het in slechte staat verkerende materiaal kan worden afgevoerd. 

Met sportieve groet,

“De sponsorloop organisatie”

Jasper Drijver
Stephan de Graaff
Fabian ten Broeke
Frank Warmerdam
Remco Kuiper