Afgelopen weekend was het de 30ste editie van het 4×4 afsluitweekend. Na het bedanken van enkele oud organisatoren gingen de wedstrijden van start, in totaal 180 kinderen verdeelt over 30 teams gingen de sportieve strijd met elkaar aan.

Tussen de wedstrijden waren er ook andere activiteiten waaronder Penaltybokaal, Shoot the Hole, snelheidsmeter en een enorm groot dartbord waar de kinderen probeerden om zo veel mogelijk punten te scoren. Ook werden de kinderen tussen de wedstrijden door voorzien van een lunch en andere lekkernijen wat mede mogelijk werd gemaakt door vele sponsoren.

Na een welverdiende bord patat, een snack en een heerlijk ijsje ging het avondprogramma van start. Naast een 45 meter lange stormbaan, de Voetbaltechniekschool en Bingo had de organisatie 3 wereldtoppers op gebied van freestyle/Panna naar het sportcomplex van CDW gehaald. Jeand Doest, Nasser el Jackson en TomV hebben gedurende 3,5 uur al hun skills getoond. Niet alleen de kinderen maar ook ouders en andere supporters hebben enorm genoten van deze avond en werd er onder genot van een drankje nog lang nagepraat over deze zeer succesvolle eerste dag.

De zondag stond in het teken van de laatste 4×4 wedstrijden en de finale penalty bokaal. Op veld 1 rondom het strafschopgebied verzamelde zo’n 400 kinderen/ouders/broetjes/zusjes/opa’s en oma’s om de finale van de penaltybokaal te aanschouwen. Wat een fantastische ervaring was dit voor de nog soms heel jonge deelnemers.

Nadat de laatste wedstrijdjes gespeeld waren en binnen 10 min door iedereen alles werd opgeruimd op de velden was het tijd voor de prijsuitreiking. Na een korte speech van voorzitter René Gompel werden eerst alle individuele winnaars van de activiteiten naar voren gehaald. Hierna ontving iedere deelnemer van deze 30ste editie van het 4×4 afsluitweekend een mooi aandenken en ging iedereen moe maar voldaan met een laatste zakje chips of snoep naar huis.

De organisatie van het 4×4 afsluitweekend kijkt terug naar een zeer succesvol weekend waar alle kinderen als grote winnaar uit de bus zijn gekomen. We willen alle vrijwilligers, sponsors, ouders, supporters en natuurlijk de kinderen bedanken voor jullie bijdrage en hopen jullie volgend jaar tijdens de 31ste editie weer te mogen begroeten.

Wij wensen iederen een hele fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Organisatie 4×4 afsluitweekend

 

Geniet nog even na met de fantastische foto’s die onze fotograaf (Hogie) het hele weekend heeft gemaakt!

30 e CDW 4 x 4, 23 juni’18. zaterdag editie

118 foto’s

 

30 e CDW 4 x 4, 23 juni’18. zaterdagavond editie

125 foto’s

 

30 e CDW 4 x 4, 24 juni’18. zondag editie

104 foto’s

 


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*