Hennie Haverkort overleden

Door Sander van Loon op om

Met groot verdriet willen wij laten weten dat afgelopen maandag, in het bijzijn van zijn familie, Hennie Haverkort is overleden.  

Hennie was sinds 1981 lid van CDW en heeft de afgelopen jaren diverse taken op zijn schouders genomen. Zo was hij TC lid, zat hij in de kascontrole -en sponsorcommissie en is hij de afgelopen jaren actief geweest als speler/coach/leider van CDW zondag 2. Daarnaast was Hennie een van de drijvende krachten achter ‘De vrienden van CDW’. Voor al zijn inzet is hij geëerd met de titel Lid van Verdienste.

Wij verliezen met hem een warme persoonlijkheid die altijd klaar stond om anderen te helpen. Hij was er als er activiteiten waren of vergaderingen waar zijn expertise gevraagd werd. Hennie was een vaste gast op de donderdagavonden en op zaterdag kon je hem steevast vinden aan de stamtafel voor een kleine versnapering (of twee). We kunnen het ons nog nauwelijks voorstellen, we zullen hem enorm gaan missen.

De Corona maatregelen maken een gepast afscheid helaas niet mogelijk. Daarom kunt u uw condoleance middels deze link aan de familie richten: https://vosuitvaart.nl/condoleance-register/. De rouwstoet gaat via CDW, het verzoek van de autoriteiten is om daar niet te verzamelen, er zal gehandhaafd worden indien nodig.

Wij wensen zijn vrouw, kinderen en naaste familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.  

Bestuur sv CDW


2 reacties

 • schrijft Patrick de Ligt:

  Terecht eerbetoon voor een echte CDW’er. Sterkte iedereen. Misschien handig om de route van de rouwstoet te publiceren of aan te geven waar de CDW-leden / belangstellenden kunnen gaan staan, op gepaste afstand van elkaar?

 • schrijft Richard de Ligt:

  Wíj zijn diep geschokt van het overlijdingsbericht van Hennie, ik heb een aantal jaren met hem mogen voetballen in 5e elftal . Dit was gezellig tijdens de wedstrijd, maar zeker ook na het laatste fluitsignaal. Ik zal hem blijven herinneren als prettig persoon en wens alle nabestaanden veel sterkte toe.
  Richard de Ligt en Yvonne Kuipers


 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  *

  *