Sponsor in beeld

Door Sander van Loon op om

De meiden van CDW MD7 – een van de gezelligste teams van CDW – zijn al een tijdje te bewonderen in een gloednieuwe outfit. Hoogste tijd voor wat aandacht voor de sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt: Catering de Witte sponsorde de shirts, Sibo Kerkhof Transport de trainingspakken en de namen van beide sponsors prijken op de tassen.

Gerard de Witte voetbalde zelf ooit bij CDN Driebergen: “Voetbal trekt altijd en in onze vriendenkring spelen verschillende kinderen bij CDW. Ook onze dochter Manon wilde gaan voetballen, kwam in de MD7 en wij vonden het gelijk een leuk idee om dit team samen met Sibo Kerkhof te sponsoren.
Ook Sibo Kerkhof heeft een dochter in de MD7: “Anoeska heeft het erg naar haar zin in dit team en ze staan nog hoog ook. Belangrijkste is natuurlijk dat het gezellig en positief blijft en daar zorgt begeleider Henk van Ravenhorst wel voor. Geweldig om zo’n team met enthousiaste meiden te sponsoren!”

Catering de Witte
Gerard en Martine de Witte begonnen hun cateringbedrijf zes jaar geleden:  “Na een aantal jaren in dienst te zijn geweest, hadden we het idee: we willen én kunnen het zelf beter. We zijn momenteel aan het verbouwen en we hopen voor de zomer bij ons bedrijf in Cothen te gaan wonen. Dat maakt het compleet voor ons. Met heel veel plezier bieden we totaalcatering van een belegd broodje, wat ook al een feestje kan zijn, tot tapas, warm en koud buffet en compleet verzorgde partijen, inclusief bediening. Wij zorgen ervoor dat het bijzondere betaalbaar blijft. Kleinschaligheid staat hoog in ons vaandel, we werken met 2 part-time koks, maar we willen zélf ook ons vak blijven uitoefenen, daar zelf een vinger in blijven hebben, want dit vak is gewoon te leuk. Dat enthousiasme en die beleving zien we ook bij CDW MD7, dus die sponsoring past perfect bij ons.”

Sibo Kerkhof Transport
Als we Sibo Kerkhof spreken, is hij net klaar met het wassen van zijn Scania. Netjes voor de dag komen is – net als voor een voetbalteam  –  immers óók belangrijk.  “Ik doe internationaal transport en rijd een paar keer per week met zeecontainers heen en weer van Rotterdam naar Winterberg in het Duitse Sauerland. Betrouwbaarheid en op tijd rijden zijn in ons vak belangrijk. Klanten moeten op je kunnen rekenen en daar doe ik dan ook alles voor. Op de heenweg is de lading meestal pinda’s voor een pindafabriek, terug zijn het vaak oude auto’s voor de export via Rotterdam naar Georgië. Ik heb een eenmanszaak, maar werk regelmatig samen met een vriend. Zonder al te veel zakelijke belangen heb ik met veel plezier de naam van mijn bedrijf verbonden aan het gezellige team van mijn dochter.”

10404382_668512779929372_53753601142814545_n 10389190_668515443262439_3932384001405519187_n


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*