Mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mDWF) in het nieuwe seizoen

Door Theo van Beek op om

Vanaf het seizoen 2017-2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele Digitaal WedstrijdFormulier (mDWF). Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

Het invullen van het digitale wedstrijdformulier gaat dan niet meer via de laptop op het wedstrijdsecretariaat, maar via je mobiele telefoon of iPad.

Alleen CDW leden kunnen de Wedstrijdzaken-app gebruiken om voor hun CDW team bij het digitale wedstrijdformulier te komen. Hiervoor moet ook je juiste email adres bij onze ledenadministratie bekend zijn.

De spelende leden zijn nu zelf verantwoordelijk voor een goed gelijkende pasfoto, dit kan de speler/speelster zelf via zijn Wedstrijdzaken-app uploaden of de speler/speelster kan dit via onze ledenadministrateur laten doen. Mocht de pasfoto volgens de scheidsrechter niet voldoen (geen goede gelijkenis) of onduidelijk zijn, dan moet de speler/speelster zijn ID laten zien. Anders geldt nog steeds de regel dat de speler/speelster niet mag deelnemen aan de wedstrijd.

Via onderstaande link, wordt alles door de KNVB uitgelegd met een filmpje en diverse artikelen er over.

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

Wedstrijdzaken: Handleiding teamleden (trainers, leiders en spelers).

https://sportlinkservices.freshdesk.com/support/solutions/articles/9000088719-handleiding-mdwf-teamleden

nb. Lees ook het artikel op de CDW site “Meer wijzigingen digitaal overschrijven/spelerspassen”.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*